Xiaomi Smart Band 8 Active Pink (BHR7420GL) Aktivitásmérő

Xiaomi Smart Band 8 Active Pink (BHR7420GL) Aktivitásmérő
Xiaomi Smart Band 8 Active Pink (BHR7420GL) Aktivitásmérő
Raktáron 
13 000 Ft
IOS operációs rendszer
Android operációs rendszer
Kijelző típusa
Színes TFT
Bluetooth verzió
5.1
Akkumulátor
210 mAh
Por-és vízálló
Magasság:42,81 mm
Szélesség:25,42 mm
Mélység:9,99 mm
Kijelző méret:1,47 inch
Szín
Rózsaszín
Könnyű és vékony

A vékony és kifinomult kialakítás észrevehetetlenné teszi, függetlenül attól, hogy dolgozik, edz vagy alszik, kényelmesebb élményt nyújtva.

Bőrbarát szíj

A bőrbarát TPU anyag puha, sima és vízállóbb, így szabadon edzhet. A színkombinációk teljes spektruma lehetővé teszi, hogy megmutassa egyedi személyiségét.

Egyedi óralapok

A vadonatúj kezelőfelület és a több mint 100 választható óralap lehetővé teszi, hogy a számlapokat és a szíjakat személyes preferenciáinak és stílusának megfelelően állítsa be.

50+ sportmód

Több mint 50 sportolási módot támogat, amelyek szinte mindenféle sportforgatókönyvet lefednek. Kövesse pontosan nyomon az edzés időtartamát és a kalóriafogyasztást, így az edzés még teljesebbé válik.

Egész napos véroxigén monitorozás

A továbbfejlesztett véroxigén-ellenőrzés nemcsak egész nap működik, hanem értesítéseket is küld a vér alacsony oxigéntelítettségéről.

Egész napos pulzusfigyelés

A pulzusszám a nap 24 órájában nyomon követhető. Értesítést is küldhet, ha pulzusa túl magas vagy túl alacsony, így bármikor figyelemmel kísérheti szívállapotát.

Tudományos alvásfigyelés

Kövesse pontosan nyomon az alvási állapotot a különböző szakaszokban, és szerezzen megfelelő alvási javaslatokat az alvás minőségének optimalizálásához.

Mágneses töltés

Kényelmes és gyors mágneses töltés. A teljes töltés akár 14 napig is kitarthat.