Xiaomi Redmi Smart Band 2GL IVORY aktivitásmérő karpánt fehér

Xiaomi Redmi Smart Band 2GL IVORY aktivitásmérő karpánt fehér
Xiaomi Redmi Smart Band 2GL IVORY aktivitásmérő karpánt fehér
Raktáron 
15 000 Ft

Típus Aktivitásmérő
Fényképező Nincs
SIM kártya foglalat Nincs
GPS Nincs
Vízálló Igen
Akkumulátor kapacitás 210 mAh
Tömeg 14.9 g
Kijelző
Kijelző mérete 1.47"
Kijelző felbontása 172 x 320 pixel
Hálózati kapcsolatok
2G támogatás Nincs
3G támogatás Nincs
LTE támogatás (4G) Nincs
Adatátvitel
Wi-Fi
Bluetooth

Egy okoskarkötő azoknak, akik minőségi, olcsó, de megbízható asszisztenst keresnek nemcsak sportteljesítményhez, hanem mindennapi használatra is.

Már első pillantásra értékelni fogja nemcsak a nagy 1,47"-os TFT kijelzőt, hanem a 9,99 mm-es vastagságot is. A 26,4 g-os összsúlynak és a kiváló minőségű és kényelmes TPU-pántnak köszönhetően gyakorlatilag nem fogja érezni a kezén, és viselése kényelmes.

Mint már említettük, ennek a karkötőnek nagy előnye a nagy kijelző. Igen, a kijelző nagyobb, mint a népszerű Xioami Smart Band 6 és 7 sorozatú karkötőké.
A kijelző felbontása 172×320 px A 247 PPI finomságnak és a 450 nits fényerőnek köszönhetően könnyen leolvasható. A kijelző érintőképernyős, és 2,5D edzett üveg védi, ujjlenyomat-elleni kezeléssel.

A karkötő beépített Li-Pol akkumulátorral rendelkezik, amelynek kapacitása 210 mAh. Az akkumulátor töltése mágneses töltőkábellel történik. A kábel a csomagban található, és USB-n keresztül csatlakoztatható egy megfelelő hálózati töltőhöz vagy akár egy powerbankhoz is utazás közben. Az akkumulátor töltésiideje kb. 2 óra. A töltés után az óranormál használat mellett 14 napig bírja. Ha aktív lesz, akkor körülbelül 6 napos akkumulátor-üzemidővel számoljon.

Az alkalmazás használatával nem csak értesítéseket kap a telefonjáról, hanem rengeteg hasznos információt is, nemcsak az egészségéről, hanem segít a fittségének növelésében is. A karkötő több mint 30 sportolási módot kínál. Választhat a túrázástól, azugrókötelezéstől, a kinti és a futópadon való futástól, a kerékpározástól az úszásig. Igen, a karkötő az 5ATM vízállóságának köszönhetően úszásra is alkalmas!
A csuklópánt kijelzi az edzés hosszát, az elégetett kalóriákat és a pulzusszámot. Ezeknek a mutatóknak köszönhetően folyamatosan fejlődhetsz és kitolhatod a céljaidat.

Az egészség érdekében a karkötő számos hasznos funkcióval van felszerelve. A Redmi Smart Band 2 a nap 24 órájában, a hét minden napján képes alegfontosabb egészségügyi mutatókat, például apulzusszámot és a SpO2 szintetfigyelni, valamintértékelni az alvás minőségét, ami nagyon fontos. Van egy női egészségkövetés is.

Szereted a stílusodat ? Akkor a karpánton lévő kijelzőt is testre szabhatja. Valójában több mint 100 új háttér közül választhatsz, és bármikor a hangulatodhoz és stílusodhoz igazíthatod a kijelzőt.