Xiaomi Mi Robot Vacuum MOP 2 Lite Robotporszívó

Xiaomi Mi Robot Vacuum MOP 2 Lite Robotporszívó
Xiaomi Mi Robot Vacuum MOP 2 Lite Robotporszívó
Raktáron 
90 000 Ft
Garancia: 24 Hónap Megj.: 2600 mAh lítium akkumulátor, 2200 Pa szívóerő, 1,5 órás üzemidő, Wifi, Portartály űrtartalma: 0,42 l
A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite EU megtartja az első változat külső jellemvonásait, a klasszikus vonalakat és a márkára jellemző fehér színt. A lézeres érzékelő a készülék közepén található, a portartály pedig nagyobb, 450 ml-es maximális kapacitással rendelkezik. A nedves tisztításhoz, a tartályba maximum 270 ml folyadékot tudunk tölteni. Így a por eltávolítása mellett a Xiaomi porszívó a nagyobb szennyeződéseket is eltünteti.
A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite EU 2200Pa szívóteljesítménnyel rendelkezik, így a nagyobb mennyiségű por és szennyeződés sem okoz problémát neki. Ideális lehet akkor is, ha háziállataid vannak.

Nagy teljesítményű akkumulátor
Az akkumulátor kapacitása 2600mAh, ami körülbelül másfél órás működést biztosít. Ha az akkumulátor lemerül, magától visszatér a bázisára, amikor pedig a töltés befejeződik, a tisztítás automatikusan folytatódik. Az új Xiaomi motor másik jellemzője, hogy akár 20 mm magas akadályokat is képes legyőzni, így egy óvatlan kábel sem jelent többé akadályt a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite EU számára.

A Xiaomi Mi Home alkalmazásnak köszönhetően nyomon követheted a porszívót, a takarítási útvonalát és a pontos pozícióját. Az alkalmazásból ki- és bekapcsolhatod a porszívó felmosórongyát, megváltoztathatod a tisztítási módot, és megtekintheted az összes takarítási művelet napi, heti és havi lebontásban. A működési idő 120 perc egy feltöltéssel a Li-ion akkumulátornak köszönhetően. A robotporszívó saját maga ellenőrzi aktuális töltöttségi állapotát, így amikor szükséges automatikusan visszaindul a töltőállomásra. A töltési idő csupán 1 óra. A pormentes, tiszta levegőt a HEPA szűrő garantálja, amely nem veri fel a port A portartály kapacitása 0,55 l, így nagy mennyiségű szennyeződés fér el benne, gyakori kiürítés szükségessége nélkül.