Vivamax GYVH43 párásító

Vivamax GYVH43 párásító
Vivamax GYVH43 párásító
Raktáron 
25 000 Ft
Leírás:

Speciális, 3az1-ben párásító rendszer:
A Salty-Air ultrahangos párásító forradalmian új kialakításának köszönhetően Salvus gyógyvízzel és illóolajokkal is használható!

Víztartálya speciális, ellenálló műanyagból készült, míg ultrahangos porlasztójához korrózióálló rozsdamentes acél betétet használtunk.

Hagyományos párásítás:
A készülék segítségével ideális páratartalmat varázsolhat otthonába. Praktikus extra termékfunkciói (időzítő, LED világítás, könnyű utántöltés) nagy előnyt jelenthetnek a használat során.

Salvus gyógyvizes párásítás:
A bükkszéki Salvus gyógyvíz összetételét tekintve a világon egyedülálló, igen magas összes oldott anyag tartalmú (22.989 mg/l) gyógyvíz. A Salvus gyógyvíz párája (Salvus gyógyvizes klíma) jótékony hatással van a légutak hurutos megbetegedéseinek kezelésére, nyákoldásra, rekedtség esetén a hangszálak regenerálására, illetve használható Astma bronchiale, Croup-szindróma és a dohányzás okozta panaszok esetében is.

Aromaterápia :
Kényeztesse érzékeit esszenciális illóolajokkal! Újdonság, hogy párásítónk korrózióálló víztartályába közvetlenül is csepegtethet illóolajat, így az illatélmény még intenzívebb lesz!

Tulajdonságok:
Salvus gyógyvízzel és illóolajokkal is használható
Speciális rozsdamentes acél betét
Korrózióálló műanyag tartály
Időbeállítási lehetőség
7 színű LED világítás
Párakibocsájtás: 230 ml/óra
Ajánlott helyiségméret: párásításhoz: 25 négyzetméter; Salvus gyógyvizes klímához: minél kisebb a légtér, annál hatékonyabb
Szabályozható intenzitás
3,5 literes víztartály
Akár 15 órás folyamatos működésre is alkalmas
Feszültség: AC 100-240V, DC 24V
Frekvencia: 50-60Hz
Teljesítmény: 25W
Víztartály kapacitás: 3,5 l
Párakibocsájtás: max. 230 ml/óra
Ajánlott helyiségméret: max 25 m2
A készülék magassága: 31 cm