Stiebel Elnett ENSH 120L ECO vízmelegítő

Stiebel Elnett ENSH 120L ECO vízmelegítő
Stiebel Elnett ENSH 120L ECO vízmelegítő
Raktáron 
80 000 Ft
Az Elnett ENSH ECO 120 literes Elektromos bojler, már egy új generációs kivitelű vízmelegítő a régóta ismert Elnett gyártótól, 120 literes kapacítással rendelkezik, ami egy tökéletes megoldás családi házak, lakások használati melegvíz ellátására.

ECO kivitelének köszönhetően már magasabb azaz "C" energiaosztályt képvisel.

Az Elnett elektromos bojler egyre népszerűbb terméknek számít itthon is, hiszen családi házak és lakások nagyszerű kiegészítője. A használati melegvíz ellátására tökéletesen képes, és nagy teljesítményének köszönhetően megbízhatóan is üzemel. A kapacitása 120 liter, így hatékonyságát nem is lehet megkérdőjelezni.
A villanybojler kezelése nagyon egyszerű. Az Elnett ENSH ECO 120 literes Elektromos bojler kialakítása exkluzív, így esztétikailag is nagyon jó választásnak számít. Biztonsági berendezés, hiszen a benne lévő termosztátnak köszönhetően nem melegszik túl. Itt egy olyan vastag szigeteléssel is találkozunk, amely megfelel a legkorszerűbb európai elvárásoknak.
Az Elnett ENSH ECO típusú bojlert vertikálisan kell felhelyezni. Teljesítménye 1,2 kW .
A készülék üzemi nyomása 8 bar.
Maximálisan 75 fokos vizet tud előállítani.
Az Elnett ENSH ECO 120 literes Elektromos bojler IPX4 védelemi besorolással van ellátva, ezért fürdőkád fölé szerelni nem javasolt. Nagyon gyors felfűtési idővel rendelkezik, így percek alatt kész a melegvíz. A berendezés hőmérséklet kijelzővel is rendelkezik, de amint elkészült a melegvíz, akkor egy kis lámpával jelzi azt.