Singer M1505 varrógép

Singer M1505 varrógép
Singer M1505 varrógép
Raktáron  1 db
60 000 Ft
6 öltésprogram: Egyenes öltés (3 méretben), cikk-cakk öltés (3 méretben), rejtett öltés, közbeöltős cikk-cakk, díszítő kagylóöltés és egy négylépéses gomblyuk.
Egyszerű öltéskiválasztás: Egyszerűen forgassa a tárcsát a kívánt öltéshez
Előre beállított öltéshossz és öltésszélesség: A megfelelő öltéshossz és öltésszélesség gyárilag be van állítva minden programnál, így a kívánt öltés kiválasztása után azonnal elkezdhet varrni.
Négylépéses gomblyukvarrás: A gomblyukvarrás négy lépése világosan fel van tüntetve az öltéskiválasztó tárcsán. Haladjon végig a lépéseken, és kész is a tökéletes gomblyuk!
Gyors és egyszerű befűzés: A gépen levő jelöléseket követve pillanatok alatt végigvezetheti a felsőszálat a befűzési útvonalon.
Robusztus fém váz: A fémből készült belső váz stabillá és strapabíróvá teszi a gépet.
Könnyű és kompakt: A beépített fogantyútól fogva kényelmesen megemelheti a gépet.
Könnyen cserélhető orsó: Egyszerűen tegyen az orsótokba egy teli SINGER® orsót, hozza fel a szálat, és már kész is van!
Állítható szálfeszítés: Egy tárcsa segítségével könnyedén állíthat a szálfeszítésen, így mindig a használt anyagnak és cérnának leginkább megfelelő beállítással varrhat.
STAYBRIGHT LED varrófény: Az erős és hosszú életű LED fény tökéletesen megvilágítja a munkafelületet.
Extra talpmagasság: A talp magasabbra emelhető, így több réteg vastag anyag is kényelmesen befér alá.
Szabadkar: Ujjrészek varrásához, nadrágok felhajtásához és hasonló munkákhoz egyszerűen csúsztassa le a tartozékos dobozt a gépkarról.
Számos praktikus tartozék: A géppel együtt szállítunk három talpat (univerzális talp, cipzárvarró talp, gomblyukazó talp), egy tűkészletet, egy varratbontót, egy csavarhúzót, egy filckarikát, egy stoppoló lemezt és egy pár átlátszó SINGER® orsót. A tartozékokat a levehető tartozékos dobozban tárolhatja.