Sencor SWS4100B időjárás állomás

Sencor SWS4100B időjárás állomás
Sencor SWS4100B időjárás állomás
Raktáron  1 db
12 000 Ft
A Sencor SWS 4100W időjárás állomás kényelmes és pontos méréseket nyújt a bel- és kültéri hőmérsékletről és páratartalomról. A színes LCD kijelzőn jelenik meg a pontos idő, dátum és nap, valamint lehetőség van ismétlődő ébresztés beállítására. Az állomás rugalmasan használható 12 vagy 24 órás időformátumban, és a hőmérséklet °C és °F fokban is megjeleníthető. A készülék memóriájában rögzíti a maximális és minimális értékeket, valamint lehetőség van a háttérvilágítás programozására. A fagyveszélyre történő figyelmeztetés külön funkcióval rendelkezik. Az állomás praktikus kialakítása lehetővé teszi az asztalon történő elhelyezést, de falra is akasztható. A vezeték nélküli érzékelő akár 80 méteres hatótávolsággal is kommunikál.

Időjárás előrejelzés
A Sencor SWS 4100W időjárás állomás megbízható előrejelzést nyújt a levegő hőmérsékletének és légnyomásának változása alapján. Az állomás kijelzőjén színes időjárás ikonok segítségével jelennek meg az előrejelzések, így könnyedén átláthatja a következő 12 ~ 24 óra időjárási körülményeit.

Belső és külső hőmérséklet és páratartalom mérése
A Sencor SWS 4100W időjárás állomás pontosan méri a belső és külső hőmérsékletet, valamint a páratartalmat. A páratartalom kijelzése a %-os értékek segítségével történik. A 20 és 40% közötti értékek száraz levegőt jeleznek a helyiségben, míg az ideális értékek a 45 és 65% között vannak. Ha a kijelzett adatok 66 és 95% közé esnek, akkor pedig igen párás a levegő az adott helyiségben.

Mért adatok mentése
A Sencor SWS 4100W időjárás állomás lehetőséget biztosít a minimális és maximális értékek mentésére, így mindig pontos adatokkal rendelkezhet. Az adatok mentése gyorsan elvégezhető, mindössze egy pillanat alatt. Akár 24 órára visszamenőleg is tárolhatja a mért értékeket. A hőmérsékleti adatok megjeleníthetők °C vagy °F fokokban is.

Ébresztő és szundi funkció
A Sencor időjárás állomás új funkcióval bővült, amely az okostelefonokról ismert szundi funkciót nyújtja. Ha az ébresztő megszólal a beállított időpontban, de még szeretne egy kicsit tovább aludni, egyszerűen nyomja meg az "Ébresztés ismétlése" gombot, és élvezze további pihenését. Pár perccel később az ébresztő újra megszólal. Választható 12 vagy 24 órás időformátum, és az időjárás állomás a dátumot és a hét napját is megjeleníti Önnek.

Kommunikáció 433 MHz-es frekvencián
A Sencor meteorológiai állomás külső és belső egységei megbízható kommunikációt biztosítanak egymással a 433 MHz-es frekvencián keresztül. Az adó és az állomás közötti hatótávolság kb. 80 méter, így akár távolabb is elhelyezheti az érzékelőt. A kijelzőn egy ikon jelzi, ha a kültéri érzékelő elemlemerülésre figyelmeztet. Fontos megjegyezni, hogy telepítéskor figyeljen a hasonló frekvencián működő készülékek zavaró hatására, és legfeljebb 3 érzékelőt csatlakoztasson egyszerre a készülékhez. A csomag 1 érzékelőt tartalmaz,

Műszaki paraméterek
Beltéri hőmérséklet jelző Igen
Külső hőmérséklet jelző Igen
Ébresztőóra Igen
Ismételt ébresztés Igen
Érzékelő a csomagban Igen
Magasság (cm) 7,4 cm
Szélesség (cm) 14,7 cm
Mélység (cm) 1,7 cm
Szín Fehér
Tömeg 173 g