Sencor SLS900WH Bőrönd mérleg

Sencor SLS900WH Bőrönd mérleg
Sencor SLS900WH Bőrönd mérleg
Raktáron  1 db
5 000 Ft
A Sencor SLS 900WH bőröndmérleg praktikus eszköz maximum 50 kg-os tárgyak mérésére, így nem kell többi plusz költséget fizetnie, ha repülővel utazik.

Az ergonomikus kialakítása megkönnyíti még a nehéz bőrönd megmérését is, 95 grammja ideális társ az útra.

Alkalmas csomag, gyümölcs és zöldség mérésére is. A pontos mérést szolgálja a Data Lock funkció, amellyel elmentheti a mért súlyt. Vezérlése rendkívül egyszerű, csupán egyetlen gombbal működik. Különböző mértékegységek közül választhat, alacsony akkumulátor és túlsúly mérője szintén praktikus.

100 G PONTOSSÁGÚ MÉRÉS

A Sencor különböző érzékelővel szerelte fel a mérleget. Lehetősége van 100 g-tól 50 kg-ig súlyhatárig van lehetősége mérni. LCD KIJELZŐ AZ EGYSZERŰ HASZNÁLAT ÉRDEKÉBEN

A bőröndmérleg egy beépített LCD kijelzővel rendelkezik, amely minden esetben megbízható láthatóságot garantál. Lehetősége van különféle mértékegységek beállítására, mint például kg, , ml, fl'oz és lb. Az üzemmódokat intuitív ikonok segítségével ábrázolja, amely a képernyőn kerülhet kiválasztásra. A TARE funkció se hiányozhat, a tálak súlyának kiázáshoz.

Ha 1 percig nem dolgozik a készülékkel, akkor az automatikusan kikapcsol, valamint külön figyelmeztetés került beépítésre, mely jelzi a felhasználó részére az alacsony töltöttséget vagy a túlterhelést.

JELLEMZŐK:
Méréshatár: 50 kg (100 g pontosság)
Data Lock funkció a pontosabb méréshez (a mért súly zárolása 3 mp-re)
Rendkívül ellenálló hosszú élettartamú nejlon mérőszalag
Minimum nyílásméret a kapocshoz: 35 x 11 mm
Maximum mérőszalag átmérő: 90 mm
Egygombos intelligens vezérlés
Kis súly és kompakt méret
Mértékegységváltás lehetősége (kg/lb/st)
Tápellátás: 1x CR 2320 lítium elem (tartozék)