Sencor SHM5203 Kézimixer

Sencor SHM5203 Kézimixer
Sencor SHM5203 Kézimixer
Raktáron  2 db
10 000 Ft
A Sencor SHM 5203-EUE3 kézi mixer 5 fokozattal és turbó gombbal lett ellátva.
Könnyen, egyszerűen dolgozhatja össze a hozzávaló alapanyagokat. Használat közben csendes, de mégis maximális teljesítményt nyújt. Finomabbnál finomabb, könnyű tésztájú süteményeket készíthet a habverő szárak segítségével, a dagasztó karokkal ezzel ellentétben ellenállhatatlan kenyereket és hagyományos tésztaféléket keverhet.

Hagyja, hogy elvarázsolja magát a frissen sült desszert illata!
Számtalan különféle recept létezik, akkor miért nem próbálna ki valami újat és még nagyobb kihívást? Csak a szükséges hozzávalókra és a megfelelő teljesítményre van szükség! A Sencor kézi mixer az egész tál tartalmát egyenletesen dolgozza fel, darabok és törmelék nélkül!

Teljesítmény elérhető áron
A Sencor megbízható 400 W-os motorral szerelte fel a készüléket, amely könnyű és csendes. Ennek köszönhetően öt sebességfokozat közül tud választani, és még a TURBO funkciót is. Egy pillanat alatt hatékonyan keveri össze a sűrűbb, de finom összetevőket is, például különféle süteménytészták, mindenféle krémek, tojásfehérje, tejszínhab vagy akár zabkása elkészítésére is alkalmas.

Rozsdamentes acél kiegészítők
1 pár rozsdamentes acélból készült keverőszár, mely ideális a tojásokhoz krémekhez. Karbantartásuk egyszerű, mosogatógépben moshatók.

Jellemzők:
5 sebességfokozat
Turbo fokozat
2 db habverő keverőszár
2 db dagasztószár
Halk üzemelés

Technikai információk:
Feszültség és frekvencia: 220-240 V, 50/60 Hz
Teljesítményfelvétel: 400 W
Zajszint max. 68 dB
Méret: 180 × 96 × 210 mm
Tömeg: 1,2 kg