Sencor SEP629 fejhallgató mikrofonnal

Sencor SEP629 fejhallgató mikrofonnal
Sencor SEP629 fejhallgató mikrofonnal
Raktáron  1 db
5 999 Ft
A Sencor SEP 629 egy On-Ear sztereó zárt rendszerű fejhallgató. Hosszas zene hallgatásra vagy irodai, ügyfélszolgálati használatra tervezve. Teljesen platformfüggetlen - minden okostelefonhoz (Apple iOS, Android) és számítógéphez csatlakoztatható, amely rendelkezik 3,5 mm jack csatlakozóval. A maximális kényelmet a műbőrrel bélelt fülpárnák biztosítják.

Zárt rendszerű kialakítás

A zárt fejhallgatók előnye, hogy nem engedik a be kintről beszűrődő zajokat, illetve igaz ez fordítva is. Kiváló választás, ha a feszesebb, dinamikusabb hangzást kedveli, erősebb basszusokkal.

Fej-, és fülhallgatók bejáratása
Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.
A két 40 mm átmérővel rendelkező hangszórónak az impedancia értéke 32 ohm és a működési frekvencia tartomány 20 Hz – 20KHz. A fejhallgató érzékenysége 106 dB a mikrofon érzékenysége -42dB. A 220 cm hosszúságú kábel, egy teljesen szabványos O 3,5 mm jack csatlakozóval lett felszerelve.


Típus Fejhallgató
Adatátvitel Vezetékes
Csatlakozás 3.5 mm Jack
Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20000 Hz
Érzékenység 106 dB
Névleges impedancia 32 Ohm
Kábelhossz 250 cm