Sencor SDC4800B ébresztőóra hőmérővel

Sencor SDC4800B ébresztőóra hőmérővel
Sencor SDC4800B ébresztőóra hőmérővel
Raktáron  2 db
9 000 Ft
A Sencor SDC 4800B digitális óra 3,4” méretű kijelzővel lett felszerelve. A pontos idő megjelenítése mellett lehetőség van a belső hőmérséklet az aktuális dátum megtekintésére is. A rádióvezérelt órának köszönhetően, Önnek mindig a pontos időt fogja mutatni. A digitális ébresztőóra a beállított ébresztés idejét hangjelzéssel jelzi Önnek.

„Szundi funkció”

A Sencor rádiós ébresztőórák az okostelefonok által közismerté vált szundi funkcióval lettek ellátva. Ha a beállított időpontban megszólal az ébresztő, de még szeretne egy kicsit tovább aludni, csak nyomja meg az Ébresztés ismétlése gombot, és pihenjen tovább. Pár perccel később az ébresztő újra meg fog szólalni.

DCF-77 jel
A DCF77 egy hosszúhullámon sugárzó atomidő-szinkronjeladó. Segítségével egy másodperc per millió év pontosságot lehet elérni.

Beépített LED kijelző

A beépített 3,4 cm-es színes LED kijelző a pontos időn kívül megjeleníti Önnek az aktuális dátumot, napot és a beltéri hőmérsékletet. Lehetősége van 3 különböző módban a kijelző fényerejének beállítására is. Lehetősége van beállítani a megjelenítendő időformátumot 12 / 24 közül és a hőmérséklet mértékegységét is egyaránt (°C/°F). A hét napjai 8 különböző nyelven állítható az alapértelmezett az angol.

Tápadapter: DC 4,5 V/150 mA (a csomag része)
Fogyasztás: 0,45 W
Tartalék elem: 1 x CR-2032 3 V (a csomag része)
Méret: 105 x 57 x 29 mm (szélesség / magasság / mélység)
Tömeg: 117 g (elemmel együtt, adapter nélkül)