Remington D5219 2300W hajszárító

Remington D5219 2300W hajszárító
Remington D5219 2300W hajszárító
Raktáron  1 db
15 999 Ft
Akármilyen stílust is szeretnénk elérni, van hozzá kiegészítő. A fényűző, simára szárított frizuráért válasszuk a szűkítő fejet. Ha természetesen göndör, vagy hullámos hajjal rendelkezel, használd a diffúzort, hogy fürtjeid hangsúlyozottabbá és életerőssé váljanak. Ha klasszikusabb megjelenésre vágysz, válaszd az innovatív hajtőemelő kiegészítőt.
Ha a kócolódás elleni harcról van szó, az okos ionos kondicionálás segít a sima és fényes hajért folytatott küzdelemben. Az erőteljes, professzionális 2300 wattos motor bármely szalonban megállná helyét. Változtatható hő, és sebesség beállításokkal te szabályzod a hajtípusodnak leginkább megfelelő fokozatot.
Ez a többfunkciós eszköz nemcsak hogy három cserélhető kiegészítővel érkezik, de további Spin Curl speciális göndörítő fej, és extra vékony, széles szűkítő fej is vásárolható hozzá.
Sokoldalú hajszárítóra vágysz ? Ez most valóra válhat a Remington Your Style kollekcióval!

Válassz & variálj stílust

Ez a multifunkcionális eszköz nem csupán három cserélhető kiegészítővel rendelkezik, de további két egyedi kelléket is megvásárolhat hozzá, melyek a Spin Curl speciális kiegészítő a laza, rugalmas loknik kreálásához, és a keskeny szűkítőfej kiegészítő, amely segítségével percek alatt szuper egyenes, gyönyörű tincseket kreálhat.

Alakítsd ki saját stílusod

Fedezd fel, hogyan kreálhatsz magadnak a különböző divatirányzatoknak megfelelő, bármilyen alkalomhoz illő frizurát a Remington Your Style választékában megtalálható hajformázó és hajszárító készlet segítségével.

Tulajdonságok:
Nagy teljesítményű hajszárító
Teljesítmény: 2300W, 85 km/h fúvási sebesség
Ionos kondicionálás: 90%-kal több ion
3 hőmérséklet-, és 2 sebesség fokozat
Cool Shot: hideg levegő fúvás a frizura fixálásához
Halk működés
A levegőbemenetnél levő rács levehető, így könnyen tisztítható
Akasztófül