Remington AS8810 1000W hajformázó

Remington AS8810 1000W hajformázó
Remington AS8810 1000W hajformázó
Raktáron  1 db
26 000 Ft
Kétirányú forgás
A divatos sötétszürke és rózsaarany színű Keratin Protect forgófejes meleglevegős hajformázót azok számára ajánljuk, akik egyetlen eszköz segítségével kialakítható ragyogó, ruganyos, fodrász szalon minőségű megjelenésre vágynak. A továbbfejlesztett, keratinnal és mandula olajos mikrokondicionálóval átitatott kerámia bevonat ruganyos, egészséges megjelenésű hajat biztosít számodra.
Tervezésekor az egyszerű használat kritériumát szem előtt tartva ez az innovatív hajformázó eszköz a gyors szárítást lehetővé tevő 1000W-os teljesítményének köszönhetően, a tökéletes frizura kreálásához erőt és kiváló kezelhetőséget biztosít számodra, mi több, a kétirányú rotációs kapcsoló segítségével a fürtjeid igényed szerinti irányát is megválaszthatod. A legjobb eredmény eléréséhez szárítsd meg 90%-ban a hajad, és hagyd rá a munka többi részét a meleglevegős hajformázóra.

Tartozék fejek
A Keratin Protect forgófejes meleglevegős hajformázó egy 50 mm-es kevert sörtéjű thermo kefével és egy 40mm-es puha sörtéjű thermo kefével van ellátva, így attól függően választhatod ki a számodra legmegfelelőbb méretű kefét, hogy dús vagy csak természetesen ruganyos hajat szeretnél. A hajtőemelő tartozék fésű a hajtövek megemelése révén segíti a haj könnyű dúsítását. A két hőmérséklet beállítás és a hideglevegő fúvó gomb segítségével saját elvárásaidnak megfelelően alakíthatod a formázást.

Teljesítmény: 1000 W
Újgenerációs kerámia bevonat keratin és mandula olajos kondicionálással
2 hőmérséklet -, és sebességfokozat
Hideglevegő fúvás
Könnyen szabályozható, kétirányú forgási lehetőség
3 tartozék fej: 50mm átmérőjű thermo kefe , 40mm átmérőjű thermo kefe, Hajtőemelő fej
Tartozék fej kioldó gomb és biztonsági zár funkció
Akasztófül
3 méteres, körbeforgó vezeték