Pioneer MVHS420BT Autó Hifi

Pioneer MVHS420BT Autó Hifi
Pioneer MVHS420BT Autó Hifi
Raktáron  1 db
45 000 Ft
Okostelefon-kapcsolat és Bluetooth

Ez az 1-DIN Bluetooth fejegység új szabványokat állít fel az audio teljesítmény és a csatlakoztathatóság szempontjából. Mindazonáltal, nagyon könnyen használható és kezelhető a hasznos kijelző és a nagy vezérlő segítségével.

A Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi a biztonságos és kényelmes kihangosítást, valamint vezeték nélküli zene streamelést okostelefonjáról. A Pioneer egyedi Advanced Sound Retriever technológiájának köszönhetően a hangminőség a lehető legközelebb áll az eredeti felvételhez. Két Bluetooth telefont is csatlakoztathat egyszerre.

Egyszerűen csatlakoztassa iPhone vagy Android okostelefonját vezeték nélkül (Bluetooth-on keresztül), és élvezze a Spotify alkalmazást (mind a Free, mind a Premium Spotify felhasználók számára) vagy a Pioneer Smart Sync alkalmazást, amely az okostelefonját egy teljesen új szintre hozza.

Az MVH-S420BT egy igazi csúcskategóriás autó audiorendszer. Olvassa a FLAC fájlokat, 13 sávos Grafikus EQ-vel, 2 RCA előkimenettel, egy fedélzeti MOSFET 50 W x 4 erősítővel van felszerelve, így az MVH-S420BT tökéletes partner minden utazás során.

TOVÁBBI ADATOK / PIONEER MVH-S420BT BLUETOOTH/USB/AUX AUTÓHIFI FEJEGYSÉG
Márka:Pioneer
Autohifi típus:1-DIN, Bluetooth, USB, CD mechanika nélkül
Kijelző/gomb szín:fehér
Teljesítmény:4 x 50W MOSFET
Csatlakozási lehetőségek:Android, Bluetooth, iPod, Spotify
Bluetooth funkciók:kéz nélküli telefonálás, zene streamelés
Apple/Android kompatibilitás:Android kompatibilis, iPhone kompatibilis
Speciális funkciók:13 sávos grafikus EQ, lopásvédelem, Nyomógomb világítás: piros, FLAC támogatás, high pass filter, low pass filter
Autóhifi csatlakozások:2x pre-outs