Philips QP2724/30 Oneblade borotva

Philips QP2724/30 Oneblade borotva
Philips QP2724/30 Oneblade borotva
Raktáron  1 db
20 000 Ft
Bármilyen hosszú szőrzet trimmelése, formázása és borotválása

A Philips OneBlade egy forradalmi újdonság, ami bármilyen hosszúságú szőrt trimmel, borotvál és formáz. Nincs szükség többé megannyi lépésre és eszközre, hogy olyanra formázd arcszőrzeted, amilyenre szeretnéd, hiszen a OneBlade-re mindent rábízhatsz.

Egyedülálló OneBlade technológia

A Philips OneBlade az arc szőrtelenítéséhez tervezett forradalmi technológiával rendelkezik. Segítségével bármilyen hosszú szőrzet borotválható. A kettős védelem – a csúszást elősegítő bevonat és lekerekített végek – könnyebbé és kényelmessé teszik a borotválkozást. A borotválási technológiának köszönhetően a gyorsan mozgó penge (12000 vágás percenként) rendkívül hatékony – még hosszabb szőrzet esetén is.

5 az 1-ben állítható fésű

Az egyedülállóan nyitott kialakítású fésű hatékony trimmelést biztosít, így nincs eltömődés, és nem kell félbeszakítania a borotválást – még hosszú és vastag szálú szőrzet esetén sem.

Formázd tökéletesre

Hozz létre pontos kontúrokat a kétoldalú pengével. Bármelyik irányba borotválhatsz, így jól láthatsz minden egyes szőrszálat. Pillanatok alatt formázd tökéletesre az arcszőrzeted!

Borotváld le

A OneBlade nem vág annyira közel a bőrfelszínhez, mint a hagyományos borotva, így kíméletes marad a bőrhöz. Haladj a növekedési iránnyal szemben, és borotválj bármilyen hosszúságú szőrt könnyedén!

Kétoldalas penge: precíz és jól irányítható
A OneBlade borotva követi az arc körvonalait, lehetővé téve a könnyű és kényelmes borotválást és formázást az arc egész területén. A kétoldalú pengével akár a szőr növekedésével ellentétes irányban is borotválhatsz, az eredmény: tiszta vonalak és pontos kontúrok.

Töltsd fel bárhol, bármikor

Feltölthető otthon vagy útközben, tökéletesen megfelel a napi ritmusodhoz és az utazáshoz.

Lassabban kopó penge

Rozsdamentes acél penge, amely akár 4 hónapnyi** használatot is lehetővé tesz. Amikor a Kidobás ikon megjelenik a pengén, akkor ez azt jelzi, hogy a penge teljesítménye már nem optimális, és ideje kicserélni az optimális borotválkozási élmény eléréséhez

Teljesen vízálló

A OneBlade teljesen vízálló, így tisztítása egyszerű, hiszen csak a csap alá kell tartanod. Használhatod nedvesen vagy szárazon, akár zuhany alatt is – úgy, ahogy te szereted. Nincs szükség borotvahabra.

Hosszú akkumulátor-élettartam

A borotva az újratölthető NiMH akkumulátornak köszönhetően 8 óra töltés után 45 perc folyamatos borotválást biztosít.