Liebherr GNW1860-8 269L, NoFrost,A++,fehér Fagyasztószekrény

Liebherr GNW1860-8 269L, NoFrost,A++,fehér Fagyasztószekrény
Liebherr GNW1860-8 269L, NoFrost,A++,fehér Fagyasztószekrény
Raktáron 
270 000 Ft
Kialakítás Szabadonálló
Típus Fagyasztószekrény
Űrtartalom
Nettó űrtartalom 269 l
Energia
Éves energiafogyasztás 307 kWh/év
Energiaosztály (A-G)
Méretek
Szélesség 60 cm
Magasság 184.1 cm
Mélység 63 cm
Tömeg 73.1 kg
További tulajdonságok
No Frost Igen
Gyors fagyasztás funkció Van
Fagyasztó rekeszek száma 8
Kijelző Van
Megfordítható ajtónyitás Van
Zajszint 41 dB

NoFrost
A Liebherr NoFrost készülékei professzionális hűtőtechnológiával gondoskodnak arról, hogy az élelmiszerek hosszan megőrizzék frissességüket. Az élelmiszert lehűtött, keringetett levegő fagyasztja meg, közben kiszorítva minden esetleges párát. Így a fagyasztó mindig jégmentes marad, és az élelmiszerek sem fagynak be. A NoFrost technológiával örökre búcsút inthet a leolvasztás vesződségeinek.
Automatikus SuperFrost funkció
Az automatikus SuperFrost funkció révén nem csak egyszerűen, de energiatakarékosan fagyaszthatja le élelmiszereit. Gyorsan –32°C–ra csökkenti a hőmérsékletet, és az így létrehozott hideg levegő lehetővé teszi, hogy az élelmiszerek a mélyhűtés során megőrizzék vitamintartalmukat. Amint az étel teljesen megfagyott, de legkésőbb 65 óra elteltével az automatikus SuperFrost funkció visszavált normál üzemmódra, és ezzel energiát takarít meg.
Ajtóriasztó
Az ajtóriasztó hangjelzéssel figyelmeztet, ha az ajtó több mint 60 másodpercig nyitva marad, ezzel óvva az élelmiszer épségét.
Gyermekzár
A gyermekzárat úgy programoztuk, hogy megakadályozza a készülék véletlen kikapcsolását. A MagicEye kijelzőn piktogram jelzi, ha a gyermekzár aktív.
FrostSafe
A FrostSafe rendszer extra magas, kiemelhető fiókjai teljesen zárt kialakításúak. Így a hideg levegő lassabban áramlik ki a készülék ajtajának nyitásakor. A fiókok átlátszó előlapja révén Ön könnyedén áttekintheti az ott tárolt élelmiszereket.