LG Winner W12EG 3.5KW inverteres hűtő-fűtő split klíma

LG Winner W12EG 3.5KW inverteres hűtő-fűtő split klíma
LG Winner W12EG 3.5KW inverteres hűtő-fűtő split klíma
Raktáron  2 db
200 000 Ft
LG WINNER W12EG oldalfali inverteres klíma (3,5kW) teljesítménye

Ennek a konkrét klímának a teljesítménye ~3,5 kW. Az ilyen teljesítményű klímák nagyságrendileg egy 25-40 nm-es szoba klimatizálására elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a szoba mérete, hanem annak tájolása és a lakáson belüli elhelyezkedése is hatással van klíma hűtő/fűtő képességére. Kérje szakértőink segítségét és felmérjük, hogy Önnek megfelelő-e a LG WINNER W12EG oldalfali inverteres klíma (3,5kW) készülékünk!

Oldalfali klíma

Az oldalfali klíma (vagy egyszerűen: fali klíma) egy split technológiát használó, széles körben elterjedt légkondiconáló fajta. Gyakran "lakás klíma" néven emlegetik, hisz elsősorban a háztartásokban terjedt el. A beltéri egység egy klasszikusan téglalap alakú készülék, amit az oldalfal felső részébe kell elhelyezni.

LG klíma

Az LG klímák gyakorlatilag megreformálták a légkondicionálók beltéri egységeit. A rendkívül innovatív dizájn mellé párosul a kiemelt minőség, a jó szerelhetőség és a kiváló szervizháttér. Gyakorlatilag nem találkozni meghibásodott LG klímával - akár évtizedekig is tökéletesen megállják a helyüket bármely otthonban vagy irodában. Évente több millió példányt értékesítenek, ezzel pedig sok országban piacvezető klímamárkává nőtték ki magukat. Végtelenül csendes működés és minőségi összeszerelés jellemzi.

Műszaki adatok:
3,5 kW hűtési teljesítmény,
4,0 kW fűtési teljesítmény,
6,6 SEER,
4,0 SCOP,
aktív energiaszabályozás,
csendes üzemmód,
antibakteriális légszűrő
Jet Cool (gyors hűtés) funkció,
kellemes légáram funkció,
korróziógátló GoldFin bevonat,
DC inverter kompresszor,
hűtőközeg: R32