LG 32LT340C HD LED TV 32"

LG 32LT340C HD LED TV 32"

LG 32LT340C HD LED TV 32"

Raktáron 
63 999 Ft
Leírás:

Commercial TV
Az LG Commercial Lite TV-ket kifejezetten a vendéglátás és az üzleti élet számára tervezték. A vendégek és az ügyfelek örömmel fogadják az LT340C felhasználóbarát felületeit, valamint kiváló kép- és videóminőségét.

SuperSign Control
A SuperSign Control egy alapvető vezérlőszoftver, amely lehetővé teszi akár 100 képernyő felügyeletét egy fiókból és egyetlen kiszolgálóból. Az olyan alapvető tényezők, mint a teljesítmény, a hangerő és az ütemezés, távolról állíthatók a támogatott firmware frissítésekkel.

USB Data Cloning
Az USB adatklónozás lehetővé teszi a több kijelző hatékonyabb kezelését az optimális működés és megtekintés érdekében. A tartalomkezelés frissítéséhez a felhasználóknak egyszerűen csak át kell másolniuk az adatokat az USB-re a TV-ről, majd egyszerűen megoszthatják azokat más TV-vel az USB-csatlakozón keresztül.

Kompatibilitás az AV vezérlő rendszerekkel
Ez az LG TV rendelkezik Crestron Connected tanúsítvánnyal, egy olyan funkcióval, amelyet a konferenciatermekben való használatra fejlesztettek ki, és amely megfelel a vállalati értekezlet helyszínek növekvő igényeinek.

DPM (Display Power Management)
A DPM funkció bekapcsolásával beállítható a kijelző energiagazdálkodása. Ha nincs jel, a készülék DPM módba lép, hogy hatékonyan csökkentse az energiafelhasználást.

Time Scheduler
Készítse el saját kereskedelmi időbeosztását. Miután beállította a nyitvatartási időket és az ünnepeket, a TV be- és kikapcsol az időbeosztás szerint.

External speaker out
Fokozza a szórakoztató élményt egy további hangszóró hozzáadásával. A vendégek hallgathatják és vezérelhetik a TV-hangot bárhol az üzleti területeken, beleértve a mellékhelyiségeket is.