Hisense 55A6BG 4K 55" 4K UHD Smart LED TV

Hisense 55A6BG 4K 55" 4K UHD Smart LED TV
Hisense 55A6BG 4K 55" 4K UHD Smart LED TV
Raktáron 
150 000 Ft
Képátló:138 cm
Képátló:55 inch
Képernyő típus:LED
Képernyő felbontás
Ultra HD
Smart
Csatlakozók:HDMI, USB, CI, Ethernet
USB portok száma:2 db
HDMI csatlakozók száma:3 db
Képfrissítés:60 Hz
Energiaosztály:G
Szín:Fekete
USB csatlakozó
WiFi
DTS VIRTUAL:X
Közvetlenül a színpadnál
Ez a tévé egy skálázható és sokoldalú, fejlett utólagos hangfeldolgozási rendszerrel készült, amely magával ragadó élményt hoz létre a vertikális hangtartomány virtualizálásával, a hagyományos sztereó és 5.1 hangzás felett.
POWERED BY VIDAA U5.0
Egyszerűen ragyogó Smart TV
A VIDAA egy villámgyors és egyszerű Smart rendszer, amely megkímél a szokásos rendszerek betöltési idejétől és gyors hozzáférést biztosít a legnépszerűbb alkalmazásokhoz, még izgalmasabbá téve ezzel az okostévé használatát.
VIDAA VOICE CONTROL
Nem kell nyomni, csak mondd ki!
Nincs szükséged külső eszközökre és egyéb asszisztensekre, a VIDAA készen áll segíteni. Filmet, zenét vagy időjárás előrejelzést keresel? Csak szólíts!
SPORT MÓD
Ne hagyj ki egyetlen fontos eseményt sem!
Amikor Hisense TV sportot érzékel, Sport módba kapcsol a magával ragadó élő stadionélmény érdekében.
GAME MODE & ALLM
Izgalmasabb játékélmény
A játékmód növeli annak esélyét, hogy legendás győzelmeket arass azáltal, hogy a TV jelentősen csökkenti a bemeneti jel késését (azt az időt, amely a gomb lenyomása és a cselekvés között telik el a játékban). A Hisense tévék input lag-ja akár 16 ms * -ra is csökkenhet. * Az adatok belső tesztelési szabványokon alapulnak és a tesztkörnyezettől vagy az adott típustól függően változhatnak.
ULTRA VIEWING ANGLE
A szépség sem múlandó, ha ezen a tévén nézzük
Az Ultra Viewing Angle technika megőrzi a képminőséget a különböző betekintési szögekből is. A Hisense TV garantálja, hogy családod vagy barátaid számára ugyanazt a képi élményt biztosítja, bárhol is üljenek a kanapén.
AI PICTURE OPTIMIZATION
Automatikusan optimalizál minden képkockát
Az AI Picture Optimization technológia 11 valós idejű jelenet intelligens felismerésével rendelkezik és automatikusan képes azonosítani és optimalizálni a képi beállításokat, hogy a tévézési élmény a lehető legélénkebb és legvonzóbb legyen számodra.
TÜV LOW BLUE LIGHT
Az egészséged a legfontosabb
A TÜV Rheinland által hitelesített Hisense A6 bizonyítottan minimalizált kék fény kibocsátással rendelkezik. Ezzel még hosszú tévézés esetén is megvédi a szemet, csökkentve a szemfáradtság érzését is.
PRECISION COLOUR
Lásd meg a valaha látott legszebb piros színt
A Hisense UHD TV különféle színárnyalatokat hoz létre 10 bites színmélységgel, ezáltal valódi piros színeket biztosít a képernyőn.
REMOTENOW
A mobiltelefon mint távirányító
A VIDAA magába foglalja a jelenlegi legnépszerűbb alkalmazásokat, tengernyi tartalommal. A VIDAA-t egy zárt rendszernek tervezték, hogy megvédje az magánéleted és megtartsa a tévéd sebességét. A VIDAA az idő múlásával sem lassul be.
MULTI-CONNECTIVITY
Egy TV, végtelen lehetőségekkel
Bővítsd lehetőségeidet. A HDMI portokkal, az USB csatlakozók, a WiFi és a Bluetooth segítségével több eszközt és külső forrást csatlakoztathatsz a tévéhez.