Gorenje WNHVB60SES 6kg 1000' keskeny elöltöltős mosógép

Gorenje WNHVB60SES 6kg 1000' keskeny elöltöltős mosógép
Gorenje WNHVB60SES 6kg 1000' keskeny elöltöltős mosógép
Raktáron 
130 000 Ft
Kiváló eredmények a ruha mennyiségétől függetlenül

Az érzékelő az összes mosási paramétert a dobban lévő ruhanemű mennyiségéhez igazítja. Ez optimális víz- és energiafogyasztást, rövidebb és csendesebb mosást eredményez. A kosárban lévő szennyes akármekkora is tiszta és büdös lesz.

Kellemes illatú mosási megoldás

Ez a program biztosítja, hogy a mosógép belseje tökéletesen tiszta és steril marad, kellemes illatot adva a ruhaneműnek. A mosóporral, alacsony hőmérsékleten történő mosás ideális feltételeket teremthet a baktériumok szaporodásához, amelyek rossz szagot okozhatnak a ruhaneműnek. A SterilTub funkció akkor aktiválódik, amikor a dob üres, és eltávolítja a baktériumokat a gép belsejéből.

Biztonság a kíváncsi gyerekeknek

A vezérlőpult egy speciális billentyűkombináció megnyomásával zárható, így megakadályozva, hogy gyerekek használják a készüléket, amikor Ön nincs a közelben, és lehetetlenné teszi a beállítások megváltoztatását.

Tulajdonságok:

Ruhatöltet: 6 kg
Centrifuga fsz.: 1 000 ford/perc
Programok száma: 15 db
Sportprogram, pamut, normál, vegyes, gyapjú program, gyors program, kényes ruhák, Eco 40–60 °C, sötét ruhák, tollpehely program, AllergyCare,centrifugálás, SterilTub dobtisztító program, Öblítés/centrifugálás,
SteamTech gőz program
Energiaosztály: E
Mélység: 46 cm
Magasság: 85 cm
Szélesség: 59,5 cm
Késleltett inditás/befejezés: Igen
Gyermekzár: Igen
Sport program: Igen
Dobtisztítás: Igen