ÚJ Gorenje WNHPI72SCS A+++,7kg,1200ford., keskeny Elöltöltős mosógép

Gorenje WNHPI72SCS A+++,7kg,1200ford., keskeny Elöltöltős mosógép
ÚJ Gorenje WNHPI72SCS A+++,7kg,1200ford., keskeny Elöltöltős mosógép
Raktáron 
145 000 Ft
Ruhatöltet:7 kg
Centrifuga fsz.:1 200 ford/perc
Programok száma:15 db
Energiaosztály:C
Mélység:45 cm
Magasság:84,5 cm
Szélesség:59,5 cm
Késleltett inditás/befejezés
Gyermekzár
Sport program
Baba program
Mosogép típusa
Elöltöltős mosógép
Szín:Fehér
Keskeny
Figyelemre méltó teljesítmény, nagy hatékonyság
Az erőteljes szénmentes motor kiküszöböli a mechanikai igénybevételt, a súrlódást és a kopást. Hatékonyabb működés, nagyobb energiamegtakarítás, és lényegesen halkabb a mosási folyamat. Ráadásul hosszabb élettartammal.
Kiváló mosási eredmény a ruhanemű mennyiségétől függetlenül
Az érzékelő az összes mosási paramétert a dobban lévő ruha mennyiségéhez igazítja. Az eredmény optimális víz- és energiafelhasználás, rövidebb mosás és jelentősen halkabb működés. Egy teli kosár szennyes, bármilyen nagy is legyen, tiszta és kellemes illatú lesz.
Megoldás a kellemetlen szagú ruhaneműre
Ez a program biztosítja, hogy a mosógép belseje tökéletesen tiszta és steril maradjon a ruha kellemes illata érdekében. A porral való alacsonyabb hőmérsékleten történő mosás ideális feltételeket teremthet a baktériumok szaporodásához, amelyek szagokat okozhatnak a ruhaneműnek.
Biztonság a kíváncsi gyerekeknek
Mosás közben az ajtó zárva marad, így a legkíváncsibb gyerek sem tudja kinyitni. A fokozott védelem érdekében lehetőség van a vezérlőpult lezárására is speciális billentyűkombinációval, ami lehetetlenné teszi a beállítások akaratlan megváltoztatását (modelltől függően).