Gorenje WNEI14BS A+++,10kg,1400',gőz Elöltöltős mosógép

Gorenje WNEI14BS A+++,10kg,1400',gőz Elöltöltős mosógép
Gorenje WNEI14BS A+++,10kg,1400',gőz Elöltöltős mosógép
Raktáron 
200 000 Ft
Ruhatöltet:10 kg
Centrifuga fsz.:1 400 ford/perc
Programok száma:16 db
Energiaosztály:C
Legrövidebb program:20 perc
Mélység:60 cm
Magasság:85 cm
Szélesség:61 cm
Gyermekzár
Rövid program
Centrifugálási zajszint:67-76 dBA
Baba program
Dobtisztítás
Mosogép típusa
Elöltöltős mosógép
Szín
Fehér
A Gorenje WNEI14BS Elöltöltős mosógép különleges Waveactive technológiájának köszönhetően gyengéden tisztítja a ruhákat, számos előre programozott, és személyre szabható mosási programjával pedig könnyen megtalálható a ruháknak legmegfelelőbb kombináció. 10kg-os dobkapacitásával pedig lehetővé teszi nagy adagok mosását is.
Waveactive dob
Az egyedülálló, hullám formájú dobmintázat, kombinálva a speciális, szintén hullám formájú "3D"-s dobbordázattal, lágyítja ruháid szövetszálait, hogy a lehető legkíméletesebb bánásmódot biztosítsa azért, hogy azok tökéletesen tiszták legyenek, minimális gyűrődéssel.
Rázkódásmentes működés
A StableTech oldalfal paneleknek és alapzatnak köszönhetően tovább növekedett a készülékek stabilitása és jelentősen csökkent a rázkódásuk, egyúttal a zajszintjük mértéke, még a legmagasabb fordulatszámú centrifugánál is.
SterilTub
Az alacsonyabb hőmérsékleten, mosóporral történő mosás kedvezhet egyes baktériumok fejlődésének, ami kellemetlen szaggal járhat. A SterilTub program elpusztítja a baktériumokat a gép belsejében, így biztosítva, hogy a ruhák mindig kellemes illatúak maradjanak.
Mindig a ruhák igényeihez illeszkedve
Technológiánk biztosítja, hogy mindenféle szövet a lehető legjobb módon legyen kimosva a hőmérséklet, a vízmennyiség, a mosási idő és a centrifugálási sebesség optimális kombinációjával. Ezek a beállítások a különféle mosási módokkal még személyre szabhatóbbak, lehetővé téve, hogy mindig megtaláld a legtökéletesebb programot.
Bárhol elfér
Kicsi fürdőszoba vagy nagy mennyiségű szennyes, a WaveActive mosógépeket úgy terveztük, hogy tökéletesen passzoljanak az igényeidhez. Négy különböző mélység közül választhatsz: a keskeny modellek (43 cm és 46,5 cm) kapacitása 6-7 kg, míg a normál méretű (54,5 cm és 61 cm) modelleké akár 10 kg.
StopAddGo
Ha nem tudod azonnal kivenni a ruhaneműt a mosógépből, ne aggódj, ez a funkció gondoskodik arról, hogy a ruha ne gyűrődjön össze. A Gorenje mosógépek gyűrődésgátló funkciójának a célja a gyűrődés csökkentése. Dobja 2 órán keresztül forog, hogy minimálisra csökkentse a ruhák mosását követő gyűrődést. Ezt a funkciót bármikor leállíthatod a Start/stop gomb megnyomásával vagy az on/off gombok segítségével.