Gorenje SVC216FMLW Porzsák nélküli Álló porszívó 21,6V

Gorenje SVC216FMLW Porzsák nélküli Álló porszívó 21,6V
Gorenje SVC216FMLW Porzsák nélküli Álló porszívó 21,6V
Raktáron  1 db
50 000 Ft
A nagy teljesítményű, 2000 mAh lítium-ion akkumulátor állandó, nem csökkenő szívóteljesítményt biztosít. Még akkor is, ha az akkumulátor kapacitásának feléből kifogy, a szivattyú fenntartja a legjobb hatékonyságot.

A technológiailag legfejlettebb turbókefe jobb szívást biztosít. A puha bélések és védőburkolatok puhák a fapadlóhoz és a bútorokhoz. Az egy kattintással eltávolítható kefe lehetővé teszi a haj és egyéb szennyeződések gyors és egyszerű eltávolítását.

A porszívó könnyen használható és tárolható. Helyezze egy falra szerelt alapra, hogy a szivattyú azonnal kész legyen, amikor szüksége van rá.

Élvezze a függőleges porszívó minden előnyét, amely pillanatok alatt kézi porszívóvá válik. A padlóporszívózástól a kanapékig, az autó belsejétől a nehezen elérhető felső polc karbantartásig.

Erőteljes LED -ek világítják meg a sötét területeket. A rugalmas nyakcsukló lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a padlóhoz a szekrények, asztalok és kanapék alatt.

A portartály könnyen lerázható. Csak engedje el a fogantyút, nyissa ki a tartályt, és rázza le a benne lévő szennyeződést.

Műszaki adatok:

Zajszint: 78 dB (A).
Méretek (H x Sz x M): 25 × 111 × 22 cm.
Súly (nettó): 2,5 kg.
Teljesítmény: 135 W.