Gorenje R401W 110W szeletelő

Gorenje R401W 110W szeletelő
Gorenje R401W 110W szeletelő
Raktáron 
24 000 Ft

Teljesítmény 110 W
Max. szeletvastagság 17 mm
Késátmérő 170 mm
Sebességszabályozó Nincs
Biztonsági kapcsoló Van

Fő a biztonság
A szeletelőgép biztonsági rendszere egyszerű és biztonságos szeletelést tesz lehetővé. A működtetéshez előbb a biztonsági, majd a bekapcsológombot kell benyomni. A készülék használata után állítsd a szeletelés vastagságot nullára vagyis a biztonságos pozícióba.

A hajszálvékonytól a vastag szeletekig
Gyorsan és egyszerűen szeletelhetsz húst, kenyeret, gyümölcsöt és zöldségeket. Használd a vágásszélesség szabályozó tekerőgombot a penge 0 és 17 milliméter szélességtartománybeli mozgatásához. A kiváló minőségű Solingen penge finom és pontos szeletelést tesz lehetővé.

Vásárolj nagy mennyiségben!
A nagyobb mennyiségben vagy darabokban történő vásárláskor egyrészt pénzt fogsz tudni megtakarítani, másrészt mindig a pont kívánt vastagságú sajt, hús, zöldség vagy gyümölcsszeletet fogsz tudni levágni.

Mindig készenlétben
A szeletelőgép rengeteg időt fog tudni neked megtakarítani a konyhai feladatok elvégzése során. De ez még nem minden, mert nagyon egyszerű szétszedni és összeszerelni is. Használat után az alkatrészeket kézmeleg vízben mosd el majd dörzsöld át egy puha ronggyal. Kompakt mérete könnyen tárolhatóvá teszi minden konyhában.