Gorenje GK5C41SJ 50cm ezüst progtamóra légkeveréses kombinált tűzhely

Gorenje GK5C41SJ 50cm ezüst progtamóra légkeveréses kombinált tűzhely
Gorenje GK5C41SJ 50cm ezüst progtamóra légkeveréses kombinált tűzhely
Raktáron  2 db
160 000 Ft

Típus Kombinált tűzhely
Szín Szürke
Multifunkciós Igen
Energiaosztály A
Tisztítás AquaClean
Főzőzónák száma 4
Sütő űrtartalom 62 liter
Sütőfunkciók
Grill Van
Méretek
Szélesség 50 cm
Magasság 85 cm
Mélység 59.4 cm

Éld ki kreativitásod

A szakács módjára főzni egyszerű lehet. Csak egy kreatív szikra kell hozzá, mivel a gázfőzőlappal ellátott Gorenje tűzhely minden másról gondoskodik. A BigSurface, a nagy teljesítményű ChefGázrózsák és más fejlett funkciók támogatnak a legvadabb főzési ambíciókhoz. Gyújtsd fel az ihletet, és lepd meg szeretteidet tökéletes házi készítésű ételekkel.

Egyenletesen átsülve minden alkalommal

A Gorenje innovatív, lekerített sütőtere is megújult: formáját a hagyományos fatüzelésű kemencék ihlették, mely formájának köszönhetően megfelelő légáramlást biztosít az ételek számára. A sütőtér mellett az OptiBake tűzhelyek már megújult fűtőszálakkal, és a szellőzőnyílások jobb eloszlásával biztosítják a stabil hőmérsékletet. A Gorenje OptiBake tűzhelyekben sült ételek esetében többé nem kell aggódnod azon, hogy nem egyenletesen sülnek meg az ételeid.

Egyszerűbb tisztítás

Az AquaClean nagyszerű segítséget nyújt a sütőtér tisztításához. Mindössze fél liter vizet kell egy tepsibe önteni, és minden sütés után bekapcsolni az AquaCleant. Mindössze 30 perc alatt láthatóak az eredmények a teljes felületen és a tepsiken. Az odaszáradt foltok és zsírok felpuhulnak és könnyen letörölhetők.