Gorenje GK5C41SJ 50cm ezüst progtamóra légkeveréses kombinált tűzhely

Gorenje GK5C41SJ 50cm ezüst progtamóra légkeveréses kombinált tűzhely
Gorenje GK5C41SJ 50cm ezüst progtamóra légkeveréses kombinált tűzhely
Raktáron 
160 000 Ft

Típus Kombinált tűzhely
Szín Szürke
Multifunkciós Igen
Energiaosztály A
Tisztítás AquaClean
Főzőzónák száma 4
Sütő űrtartalom 62 liter
Sütőfunkciók
Grill Van
Méretek
Szélesség 50 cm
Magasság 85 cm
Mélység 59.4 cm

Éld ki kreativitásod

A szakács módjára főzni egyszerű lehet. Csak egy kreatív szikra kell hozzá, mivel a gázfőzőlappal ellátott Gorenje tűzhely minden másról gondoskodik. A BigSurface, a nagy teljesítményű ChefGázrózsák és más fejlett funkciók támogatnak a legvadabb főzési ambíciókhoz. Gyújtsd fel az ihletet, és lepd meg szeretteidet tökéletes házi készítésű ételekkel.

Egyenletesen átsülve minden alkalommal

A Gorenje innovatív, lekerített sütőtere is megújult: formáját a hagyományos fatüzelésű kemencék ihlették, mely formájának köszönhetően megfelelő légáramlást biztosít az ételek számára. A sütőtér mellett az OptiBake tűzhelyek már megújult fűtőszálakkal, és a szellőzőnyílások jobb eloszlásával biztosítják a stabil hőmérsékletet. A Gorenje OptiBake tűzhelyekben sült ételek esetében többé nem kell aggódnod azon, hogy nem egyenletesen sülnek meg az ételeid.

Egyszerűbb tisztítás

Az AquaClean nagyszerű segítséget nyújt a sütőtér tisztításához. Mindössze fél liter vizet kell egy tepsibe önteni, és minden sütés után bekapcsolni az AquaCleant. Mindössze 30 perc alatt láthatóak az eredmények a teljes felületen és a tepsiken. Az odaszáradt foltok és zsírok felpuhulnak és könnyen letörölhetők.