Gorenje FH25EAW "E" 248L Fagyasztóláda

Gorenje FH25EAW "E" 248L Fagyasztóláda
Gorenje FH25EAW "E" 248L Fagyasztóláda
Raktáron  2 db
145 000 Ft
Fagyasztó űrtartalma:248 l
Visszamelegedési idő:39 óra
Kosarak száma:2 db
Zajszint:40 dBA
Magasság:84,7 cm
Szélesség:96,3 cm
Mélység:63 cm
Szín:Fehér
Energiaosztály:E
Éves energiafogyasztás:215 kwh/év
Hűtőtípus:Fagyasztóláda
Optimális teljesítmény extrém hidegben is
Az erős hideg már nem jelent problémát, mivel ez a mélyhűtő tökéletesen működik akár -15°C-os környezeti hőmérsékleten is, így tökéletes választás garázsokba és pincékbe.
Könnyedén mozoghat
A négy nagy teljesítményű kerék praktikus oldalfogantyúkkal kombinálva garantálja a fagyasztó szabad és könnyű mozgatását.
Világos és hatékony
Az energiatakarékos, szalag alakú LED lámpák rendkívül energiahatékonyak, lényegesen hosszabb élettartamúak és kevesebb áramot fogyasztanak.
Gyors fagyasztás
Lefagyasztani nagy mennyiségű élelmiszert? A FastFreeze funkció -24°C körüli hőmérsékleten lefagyasztja az élelmiszert, hogy megőrizze az élelmiszerben lévő ásványi anyagokat és annak minőségét. Körülbelül 26 óra elteltével a funkció automatikusan kikapcsol, és a fagyasztótér hőmérséklete visszaáll az eredeti értékre.

Költséghatékony

A 15 éves vagy idősebb készülékek akár háromszor több energiát fogyasztanak, mint az újak. A Gorenje új modelljei kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek. A készülékek továbbfejlesztett ajtótömítéssel, a hűtőrendszer legmodernebb alkatrészeivel és az áramfogyasztást minimálisra csökkentő elektronikus vezérléssel rendelkeznek.