Gorenje DNE72/GN A++ 7kg hőszivattyús szárítógép

Gorenje DNE72/GN A++ 7kg hőszivattyús szárítógép
Gorenje DNE72/GN A++ 7kg hőszivattyús szárítógép
Raktáron 
220 000 Ft

Kijelző Van
Kivitel Elöltöltős
Zajszint 65 dB
Típus Hőszivattyús
Energiaosztály (A+++ - E) A++
Kapacitás 7 kg
Késleltetett indítás Van
Méretek
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm
Mélység 62.5 cm

Gorenje DNE72/GN hőszivattyús szárítógép, A++ energiaosztály, 7 kg kapacitás, LED kijelző, 16 program

Most biztonságosan száríthatja a legkényesebb ruhákat is kockázat nélkül
A ruhanemű szárításának legjobb módja, ha a természet friss levegőjére lógatjuk, mi pedig elkészítettünk egy programot, amely ezt a folyamatot utánozza. Alacsonyabb hőmérséklet használatával programunk hatékonyan szárít mindenféle ruhaneműt, beleértve a kényes fehérneműt és a sportruházatot is.

Biztonság a kíváncsi gyerekek számára

A kezelőpanel egy speciális billentyűkombináció megnyomásával lezárható, így a gyerekek nem használhatják a készüléket, amikor Ön nincs a közelben, és a beállítások véletlen megváltoztatása is lehetetlenné válik.

Érzékelő technológia a hatékony működésért

Az intelligens érzékelőtechnológia automatikusan szabályozza a szárítási folyamatot a kiválasztott program, a szennyes típusa és a kívánt szárítási szint szerint. Az érzékelők leállítják a szárítást, amikor a ruhák elérik az adott szintet, így nem szárítja túl őket.

Jó szárítási eredmény mindössze 89' alatt. Gyorsabb, mint valaha.

Állandóan rohan, és nincs ideje semmire ? A Gorenje szárítógép Fast 89' funkcióját pontosan erre a célra tervezték. Ez a program jelentősen lecsökkenti a szárítási időt, méghozzá gyors 89 percre. Ez a Gorenje szárító lehetővé teszi a tökéletes szárítás stresszmentes élményét, miközben időt takarít meg.

Három lépés és készen állsz

A könnyen kezelhető kezelőfelület a középen elhelyezett választógombbal lehetővé teszi, hogy mindössze 3 egyszerű lépésben elkezdje a szárítást; kapcsolja be a szárítót, válassza ki a programot és nyomja meg a start gombot! Az extra funkciók és beállítások kiválasztására szolgáló almenük nélkül, de a nagyméretű érintőképernyős felületen a beállítások szabadságát élvezheti, így biztos lehet benne, hogy ruhadarabjai pontosan úgy száradnak meg, ahogyan Ön szeretné.

Hatékony szárítás még a legnagyobb szennyestömegeknél is

A szabadalmaztatott kétirányú légbefúvó rendszernek köszönhetően még a legnagyobb szennyesdarabok is puhák, egyenletesen megszáradnak és kevésbé gyűrődnek, egyenesen a szárítóból.

Sportruházat viseletre készen

Az érzékeny sportruházat és más csúcstechnológiás szövetek különleges kezelést igényelnek. Ezért ezt a programot kifejezetten olyan ruhadarabok szárítására fejlesztették ki, amelyeket normál esetben nem lehetne szárítógépben szárítani.

Gazdaságos és kíméletes

A hőszivattyús szárítók nagy energiahatékonysággal büszkélkedhetnek, ami nagy megtakarítást tesz lehetővé, és emellett kíméletesebben szárítanak, mint a hagyományos szárítórendszerek. A hőszivattyús szárítóban a hőmérséklet 50 °C körül alakul, ami szinte minden ruhadarab szárítását lehetővé teszi, miközben megakadályozza a túlszárítást és a zsugorodást.

Különleges gondoskodás a babaruhákról

Néha az apró babaruhák még a szárítási ciklus végén is kicsit nedvesek maradhatnak. Ezt a speciális programot úgy terveztük, hogy minden egyes szál romper tökéletesen száraz és még kevésbé gyűrött legyen.

Műszaki adatok:
Terméktípus: Hőszivattyús szárító
Beépítés típusa: Standard
Megtöltés típusa: Elöltöltős
Vezérlőpanel típusa: Mechanikus
Digitális
Tápellátás típusa: Elektromos
Programok száma: 16
Szárítási fokozat: 16
Mélység: 625 mm
Szélesség: 600 mm
Magasság: 850 mm
Súly: 47.7 kg
Műszaki adatok
Töltet kapacítás: 7 kg
Zajszint: 65 dB
Ajtó átmérője: 350 mm
Ajtónyitás iránya: Jobb
Programok és funkciók
Speciális funkciók: Nedvességjelző
Tulajdonság: Hangjelzés, Gyerekzár, Teli tartály figyelmeztetés, Galvanizált dob
Szárítási program: Gyapjú, Szintetikus, Vegyes, Sport, Ágynemű, Baba ruhák, Towels, Időzített, Pillow, Vasaló-száraz, AirRefresh levegőztető, Pamut - szekrényszáraz, Speed 89', Pamut - normál, Ing, Delicate
Technológia: TwinAir, AutoDrain, NatureDry, SoftSound hangjelzés