Gorenje BO6717E03BG fekete beépíthető sütő

Gorenje BO6717E03BG fekete beépíthető sütő
Gorenje BO6717E03BG fekete beépíthető sütő
Raktáron  1 db
110 000 Ft
Az egészséges élvezetekhez

Most már élvezheted a sült ételek ropogósságát és ízét extra kalória nélkül. Ez a rendkívül intenzív, forró levegős sütési módszer nem igényel zsiradékot, hogy a tökéletesen finom ropogós, aranyszínű kérget alkosson a sült ételeken. Speciális perforált tepsivel kombinálva (modelltől függően), amely tökéletesen körbezárja az edényt, még jobb eredményeket érhetsz el. Alkalmas kisebb húsok, halak, zöldségek és előre elkészített fagyasztott termékek, például sült krumpli és csibefalatok elkészítésére.

77 l

Készen állsz az XXL-es receptekre ? Az innovatív tervezési megoldás nagyobb belső teret tesz lehetővé, és a sütő szélességét teljes mértékben kihasználják. Minden tepsiben több hely áll rendelkezésre, és a kiváló technológia biztosítja, hogy az ételek minden szinten egyenletesen süljenek meg.

Amikor szükséged van egy pillanatra a konyhától távol

A gyerekekről való gondoskodás a Gorenje OptiBake sütőket különösen családbaráttá teszi. Most már biztonságosabb, ha a gyerekeket felügyelet nélkül hagyod a konyhában, mivel a mechanikus ajtózár megakadályozza, hogy bármikor kinyissák a sütő ajtaját.

Az utolsó pillanatokat is kihasználhatod

Az OptiBake sütők mindössze 5 perc alatt elérik a 200 °C-os hőmérsékletet, így a normál előmelegítéshez szükséges idő 30%-át takarítják meg, és a piacon az egyik leggyorsabb sütővé válnak. Ez nagyon kényelmes olyan recepteknél, amelyek előmelegített sütőt igényelnek. Fény- és hangjelzés jelzi, ha a hőmérséklet megfelelő.

A fagyasztott finomságok sütésének leggyorsabb módja

Ez a hatékony sütési program tökéletes választás minden fagyasztott élelmiszerhez és előre elkészített ételhez.

A hihetetlenül puha és szaftos ételekhez

Ez a funkció a finom, lassú és egyenletes sütés érdekében készült. Ezáltal a nedvesség az étel belsejében, és az étel rendkívül lágy és lédús marad. Alkalmas hús, hal vagy péksütemények egy szinten történő elkészítésére.

Egyenletesen átsülve minden alkalommal

A Gorenje sütők jól ismertek innovatív, lekerekített sütőterükről, amely hosszú évek óta megkülönböztető jellemzőjük. A HomeMade formát a hagyományos fatüzelésű kemencék ihlették, és a versenytársakhoz képest jobb légáramlást biztosít. Most a HomeMade forma teljesen megújult, és a légáramlás tökéletesebb lett az új fűtőberendezésnek és a szellőzőnyílások jobb elosztásának köszönhetően. Ez az oka annak, hogy a hőmérséklet az egész sütőben stabil marad. Soha többé nem lesznek megégetve az ételek az egyik oldalon, míg nyersek a másik oldalon.

Amikor egyszerre több dologra vágysz

Az intelligens légmozgás, a tálcák közötti egyenletes terek és a speciális, enyhén lekerekített sütőtér kombinációja biztosítja, hogy az étel minden szinten egyenletesen süljön, és mivel nagyobb a sütőtérfogat, tökéletesen követhető a sütési folyamat.??

Az egyenletesen ropogós ételek támogatója

A legjobb sütési eredményt a nagyobb és kisebb fűtőtestek kombinációjával érik el, ahol a kisebbet a nagyobb belsejében helyezik. A fűtőszálak intelligens elhelyezése optimális hőelosztást tesz lehetővé, és minden alkalommal a legjobb sütési eredményeket biztosítja, így az étel kívül ropogós, belül puha lesz.

Készítsd el a legjobb pizzát a városban

Ez a 300°C-ig állítható sütési hőmérséklet kifejezetten a tökéletes pizza, focaccia, lapos kenyér és hasonló sült finomságok elkészítésére.

Könnyebb hozzáférés, könnyebb tisztítás

Az ajtóüvegek könnyen eltávolíthatók, így könnyebb a tisztítás, és így mindig nagyszerű kilátás nyílik a sütőbe.