Eta 016890000 4,3 L forrólevegős sütő air fryer

Eta 016890000 4,3 L forrólevegős sütő air fryer
Eta 016890000 4,3 L forrólevegős sütő air fryer
Raktáron 
35 000 Ft
Készítse el kedvenc sült és nem sült ételeit egészségesebb változatban, minimális zsiradék hozzáadásával! Az ETA Vista forrólevegős sütő a sütő belsejében egyenletesen áramló forró levegővel süti meg az ételeket. Az eredmény egyenletesen sült steak, sült krumpli, krokett és zöldséges falafel.
A forró levegős sütővel nem kell csupán a sütésre korlátozódnia. Könnyedén készítheti el a süteményeket, muffinokat és egyéb édességeket is.
Előre beállított programok a könnyebb előkészítés érdekében
Az ETA Fritta forrólevegős sütővel csak meg kell érkeznie a konyhába. A 8 előre beállított programnak köszönhetően mindig tökéletes steaket, ropogós krumplit, lédús halat vagy finom süteményt készíthet.
A 160-220 °C közötti folyamatos hőmérséklet-beállítással teljes mértékben irányíthatja az egész folyamatot. Az időzítővel nem kell attól tartania, hogy bármit is megéget. Az akár 30 percig állítható időkapcsolónak köszönhetően a sütő mindig jelzi, ha az étel elkészült. Ha több időre van szüksége, használja a folyamatos működés funkciót, aminek köszönhetően az olajsütő a beállított hőmérsékletet tartja, amíg ki nem kapcsolja.
Nagyméretű tapadásmentes tartály
Az olajsütő elegendő helyet biztosít minden kulináris alkotása számára. A 4,3 literes tartály tapadásmentes felületének köszönhetően nem égethet le semmit. A tartály továbbá grillráccsal is fel van szerelve.
Praktikus része az edény elején található betekintő ablak, melynek köszönhetően egyszerűen és gyorsan ellenőrizheti az étel elkészítésének folyamatát.
Az olajsütőt nem csak otthon használhatja, hanem kompakt méreteinek köszönhetően akár nyaralókban vagy lakókocsiban is használható.
Első a biztonság
Azt akarjuk, hogy a főzés biztonságos és egyszerű legyen. Ezért láttuk el olajsütőnket fény- és hangjelzésekkel, amelyek tájékoztatják Önt a készülék állapotáról. A fényt a sütő belsejében is megtalálod, ahol megvilágít mindent, ami a sütőben történik.
Hőszigetelt fogantyúja úgy lett kialakítva, hogy biztonságos működést biztosítson és minimalizálja az égési sérülések kockázatát. A csúszásgátló lábak biztosítják a készülék stabilitását a kezelés során, akár sima, akár egyenetlen felületen dolgozik. Van még egy hőbiztosíték és egy biztonsági biztosíték a helytelen összeszerelés ellen.
Fritőzünk 0,6 méteres tápkábellel van felszerelve, amely nagy rugalmasságot biztosít a készülék elhelyezése során. Az 1300 W-os bemenet pedig elegendő teljesítményt nyújt a gyors és hatékony főzéshez.
Garancia hosszabbítás
A sütő fűtőelemére a garanciát ingyenesen meghosszabbítjuk 3 évre. Csak regisztráljon!
Főbb jellemzők:
Forrólevegős sütő az egészséges sütéshez
Az elülső átlátszó ablak folyamatos ellenőrzést tesz lehetővé
Fokozatmentes hőmérséklet-beállítás 160-220 °C tartományban
Állítható időzítő akár 30 percig
Hőszigetelt fogantyú a biztonságos működés érdekében