Electrolux E4HB1-6GG botmixer szett 600W

Electrolux E4HB1-6GG botmixer szett 600W
Electrolux E4HB1-6GG botmixer szett 600W
Raktáron 
19 000 Ft

Teljesítmény 600 W
Sebességfokozatok száma 11
Vezeték nélküli Nem
Keverőtál Van

Az Electrolux Create 4 botmixer kiváló választás azok számára, akik értékelik az egészséges ételek rövid időn belüli elkészítésének egyszerű módjait. A készülék hagyományos botmixerként és aprítós turmixgépként is használható egyszerre.
Ezenkívül a turmixgép egy hagyományos konyhában is működik, lehetővé téve mindenféle hab, krémleves, palacsintatészta és más, hasonló állagot igénylő ételek pépesítését és egyszerű elkészítését.
A konyha egyik alapvető eszköze, amely megkönnyíti a főzést, minden bizonnyal a turmixgép. Gyors módja a leves elkészítésének tejszín, szószok, pácok, turmixok vagy süteménykrémek formájában. Főleg, ha olyan eszközzel rendelkezünk, mint az Electrolux Create 4 botmixer. Ennek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tálalhatjuk kedvenc ételeinket, időt takaríthatunk meg, és sokkal könnyebben iktathatjuk be az étrendünkbe az egészséges ételeket.
Készítsen minden nap ízletes ételeket a TruFlow® keverőtechnológiával ellátott botmixerrel. A Create 4 készülék biztosítja ehhez a teljesítményt, a kényelmet és a tökéletes keverési eredményt. Számtalan konyhai feladat során használható.
A TruFlow® technológia az egyedülálló keverőfejjel, valamint az optimalizált kialakítású pengékkel együtt biztosítja a a készüléket, hogy az precízen keverje el az összetevőket – így a végeredmény mindig ízletes és tökéletesen elkevert étel.
Smoothie italok, salsa szószok, pürék, levesek vagy akár apróra vágott hagyma elkészítése sem jelent akadályt a Create 4 botmixerrel. Ezzel a multifunkcionális konyhai eszközzel magasabb szintre emelheti otthoni főzőtudományát. A botmixerhez habverő, mérőpohár és mini aprító tartozik.
A nagy teljesítményű motorral könnyedén készíthet leveseket, híg tésztákat, pestót és egyéb szószokat – egyenletes és ízletes ételek Ön és családja részére.
A Turbo gombbal azonnal 600 W-os motor maximális teljesítményére válthat, ezzel villámgyorsan egyenletes keveréket hozhat létre. Ezt a funkciót a turmixolás végén használja, vagy akkor, amikor gyors eredményre van szüksége és időt szeretne megtakarítani.
A BPA-mentes részeknek köszönhetően a Create 4 botmixer számtalan recept elkészítésére alkalmas, beleértve az egészséges bébiételeket is.