Cecotec 3446 5in1 1000W hajformázó

Cecotec 3446 5in1 1000W hajformázó
Cecotec 3446 5in1 1000W hajformázó
Raktáron  1 db
20 000 Ft
Forrólevegős kefe
1000 W teljesítmény
5 cserélhető fej
Ionos technológia
3 hőmérséklet fokozat
2 sebesség
Túlmelegedés elleni védelem.
Leírás
5 az 1-ben kialakítás. 5 kefefej, hogy bármilyen megjelenést könnyedén elérhessen egyetlen termékkel. Tartalmaz simító kefét és 4 különböző méretű kerek kefét, hogy formázza, nagyobb volument kapjon, szörfös hullámokat, lágy fürtöket vagy markánsabb fürtöket hozzon létre a hajszárítással egyidejűleg.
Forgatásvezérlés. Két kényelmes forgógombbal rendelkezik a könnyed formázásért, professzionális, hosszantartó eredményekkel.
Valódi ion. A kefénkben található iongenerátor fényesebbé és göndörödésmentesebbé teszi a hajat, nagyobb védelmet és ápolást nyújt.
Fejlett kerámia egyenesítő kefe ultra-sima hajcsúszással és továbbfejlesztett hőátvitellel, amely segít formázni a hajat és csökkenti a károsodást.
A 3 hőmérséklettel és 2 sebességgel alkalmazkodik minden stílushoz és hajszál igényéhez, hosszantartó finisht elérve.
Hideglevegős állással rendelkezik a frizura rögzítéséhez és a kutikulák lezárásához, javítva az eredményt és hosszabb ideig meghosszabbítva a frizurát.
A mellékelt különböző fejeknek köszönhetően minden hajtípushoz alkalmazkodik, függetlenül a hosszától.

Az 1000 W-os teljesítménynek köszönhetően sokkal gyorsabb és ellenőrzött szárítást ér el, így egyszerűen és kényelmesen érhet el professzionális végeredményt.
Védőrendszerrel rendelkezik a túlmelegedés elkerülése érdekében.
Tartalmaz egy 1,80 m hosszú kábelt, így kényelmesen használható, és kényelmesen dolgozhat a haján. Gyűrűvel is rendelkezik, hogy felakaszthassa anélkül, hogy extra helyet foglalna.